Beli Cincin Kahwin Dengan Duit Nuffnang


Walaupun tak sampai target RM 1000, tak tahan dah nak cashout. Boleh la tambah buat beli cincin untuk kahwin nanti. Although it is not a big amount compared to the senior bloggers earned, it still make me smiling. Thank you Nuffnang for advertising on my blog. Thank you my readers out there for reading my entries. Next time, will try to increase my blog traffic which is currently having unpredictable ups and downs and blog more often exciting stories. Lets cashout :) 

Beli Cincin Kahwin Dengan Duit Nuffnang Beli Cincin Kahwin Dengan Duit Nuffnang Reviewed by Nick Nashram on 8:20:00 PG Rating: 5

16 ulasan:

  1. wahhh sioknya..duit masyuk..heheh

    BalasPadam
  2. tahniah...banyak tu syukur alhamdulillah...boleh menambah apa yg kurang.

    BalasPadam
  3. huh , byk tu ... sis pun blm pernah cashout lagi . bila tgk makin banyak , makin syg lak ... heheheee

    BalasPadam
  4. banyak tu.. fuyoo.. congrats. nie earning untuk sebulan ke? \0/

    BalasPadam
  5. wah..banyak la tu nik.. dah beli cincin nanti share la gambar dlm blog ek..hahaha

    BalasPadam
  6. Tu pun dah banyak dah tu...

    BalasPadam
  7. tahniahhhhh..dapat duit dr nuffnang

    BalasPadam
  8. banyak gak earning nick kat nuffnang kan.. seronok bila cash out kan :)

    BalasPadam
  9. Tahniah, seronoknya. Saya baru nak mula. 😂😂😂

    BalasPadam
  10. Wowweeee.....tahniah....mmg masyuk aa..

    BalasPadam
  11. wah, nak beli cincin kahwin dah bro. hehe. Tahniah!

    BalasPadam
  12. ewahhhh bro kita dah pasang mimpi dh nak beli cincin tunang...whoever u admired sure beruntung..heheehhehehehee...good luck in blogging and ur love story too..banyaknya..tetiba jelesssssssss~~~kita simpan duit nuff nak g travel..hehehehhehee....

    BalasPadam
  13. Untung laaa..beli cincin pkai wet nuff. ><

    BalasPadam
  14. Slow slow gitu. Nanti naik gak sama landasan ngan diaorang :D Vee ni haa jauh lagii XD

    BalasPadam
  15. Bestnya! Saya tulis blog dah lama. Tapi baru ni renew blog and daftar kt nuffnang.. baru singgit lebihh..


    Sofiesollysue.blogspot.com

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.