Teka Benda Dalam Kotak Dapat Hadiah Misteri


Hadiah misteri menanti korang semua kalau berjaya meneka dengan tepat dan betul barang apa yang ada dalam kotak merah dalam gambar di atas. Nak tahu hadiah misteri tu apa, korang kena teka dulu.

SYARAT-SYARAT UNTUK MENEKA :
1. Warganegara Malaysia, warganegara lain tak diterima.
2. Korang dikehendaki meneka berapa barang yang ada dalam kotak itu dan barang apa.
3. Tekaan korang boleh ditulis di bawah kotak komen. Korang boleh tulis 2 tekaan sahaja. Contoh:10 kotak rokok..satu lagi 5 ketul ayam kfc.

Kalau takde yang teka dengan tepat dan betul, admin akan memilih yang meneka hampir tepat. Cuba jangan tak cuba..mana tahu hadiah misteri ni dapat iPhone 5..hehe

P/S : Alfatihah untuk semua mangsa tragedi MH170

Teka Benda Dalam Kotak Dapat Hadiah Misteri Teka Benda Dalam Kotak Dapat Hadiah Misteri Reviewed by Nick Nashram on 4:57:00 PTG Rating: 5

18 ulasan:

  1. 1) jam tangan
    2) cincin kawen ;)
    hahhahaa...tapi mcm gift kenduri kawen je telur ayam sebijik kot dlm tu ;p

    BalasPadam
  2. hint xdak ka??sat2 kena fikir dulu ni....hehe

    BalasPadam
  3. Nak teka...sekotak buah kurma..tak pun...biskut raya :)

    BalasPadam
  4. Macam doorgift kenduri je...kuih bahulu kot?

    BalasPadam
  5. seutas jam tangan
    gelang tangan kot..hihi

    BalasPadam
  6. sebijik mug kut, dgn maybe...potpourri kat dalam mug tu.

    BalasPadam
  7. sebentuk cincin kawin!! :)

    BalasPadam
  8. emm, menatang apa eh..xkan cincin kot? atau kurma? hehe..

    BalasPadam
  9. cuba nasib nie.. pertama : cincin kot.. kedua : teddy bear kecik yang cik tunang bagi.. hihi...

    BalasPadam
  10. CUPCAKE R COOKIES KOT...INSYA ALLAH...

    BalasPadam
  11. nak teka nak teka kot3 dapat iphone. :)
    1. tali leher
    2. Tasbih

    BalasPadam
  12. sepotong kek atau cawan mug

    BalasPadam
  13. soalan di luar kotak ni. ahha.
    1. tshirt
    2. kuih bahulu

    BalasPadam
  14. haha.. main teka teki laa pulak abe oii..

    cekelat lettewww.. hehe. :D

    BalasPadam
  15. 1.jam tangan
    2.x der barang

    BalasPadam
  16. 1.jam tangan
    2.x der barang

    BalasPadam

Terima kasih kerana tinggal komen di artikel ini. Komen yang mengandungi iklan,spam dan provokasi akan dipadam oleh admin. Untuk tujuan promosi, iklan dan review produk, sila hubungi saya menerusi email nick87siriusblack@gmail.com.

Terima kasih.

Dikuasakan oleh Blogger.